Torben Grønbech Pedersen • Gl. Skårupvænge 7 • DK 5700 Svendborg • +45 25 56 25 78
Fritid
Motion kan ikke gøre det alene, jeg elsker at  bruge min hænder, renovere mit hus eller sysle lidt i haven. Det giver mig også energi og motivation til at blive ved med at tro på at jeg nok skal finde et job.

Noget der optager mig meget er en tur på Odense Stadion, fodbolden, passionen for OB og de venskaber dette engagement har givet, er umuligt at sætte en pris på. Jeg er medlem af OB's officielle fanklub.

Jeg er også engageret i frivilligt arbejde på flere plan, der ikke kun skaber glæder men også udbygger mit netværk.
Det handler om at have en plan og holde fokus.
Læs mere om striwerne på ob.dk og officielle fanklubs hjemmeside.
Zumba giver god motion og godt humør.
Svendborg bibliotek er et dejligt sted, med stor imødekommenhed og en masse spændende aktiviteter og tiltag. Jeg bruger det mest til at låne faglitteratur.
Min mail og mobil er synkroniseret over Google Apps for Business. En driftssikker platform med mange spændende muligheder.
Et aktivt fritidsliv er i min optik essentielt, for at kunne yde det maksimale på sit arbejde. Det er her at man får ladet batterierne op og vasket den mentale tavle ren.
Jeg er af den opfattelse, at det at være social er meget vigtigt i forhold til ens livskvalitet. Engagement, en god familie og en nær omgangskreds, er en solid platform til at blive en sund sjæl i et sundt legeme.

Som kontrast til det gab min ledighed bringer, beriges mit liv ved den kolorit en aktiv fritid giver. Det kan være mental fordybelse med meditation, få pulsen op med Zumba, nørde med komplicerede computer indstillinger eller bare sidde at se tv med vennerne.

Jeg forsøger at få noget positivt ud af min ledighed. Jeg råder selv udiciplineret over min tid, og derfor har jeg fastholdt en meget struktureret hverdag, der skal simulere en dagligdag i job. Jeg står derfor til stadighed op kl. 5.00 hver morgen.
Jeg bruger minimum 25-30 timer om ugen på at søge job, pleje mit netværk og undersøge forhold omkring interessante virksomheder. Dette er 10 gange så meget tid som hoved majoriteten af andre job søgende. Jeg er p.t. i et coaching forløb, ved Ballisager i Svendborg, fordi jeg så inderligt gerne vil have et job og forsørge mig selv.

Det er en proces, hvor plan og strategi tilnærmelsesvis er blevet et helt koncept der skal hjælpe med at holde fokus, på at komme i mål.

Et vigtigt element i min struktur, er mine daglige morgen gåture. Så føles dagen kickstartet, som en Velo Solex med et skvat æter i benzintanken.

Den næste post i min struktur er jobsøgningen, herefter er der fri og rig mulighed for at være kreativ og aktiv.